Werkwijze

 Uw interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Onze maatwerkoplossingen voldoen niet alleen esthetisch aan de hoogste eisen, maar zijn ook altijd uiterst handig in gebruik. Met onze precieze afwerking en nauwkeurig oog voor detail maken wij het Interieur dat feilloos bij uw past.

Binnen onze projecten denken wij daarom graag met u mee. In een oriëntatiegesprek kunt u al uw wensen aan ons kenbaar maken. Daarna maken wij voor u een praktische uitwerking. Uiteraard bieden wij u altijd eerst een vrijblijvende offerte en (desgewenst) een 3D ontwerp aan. Zo heeft u alle ruimte om te bepalen of ons plan bij u past.

Gaat u akkoord, dan zullen wij uw wensen vakkundig en binnen redelijke termijnen realiseren. Wij hanteren korte lijnen en een heldere communicatie. Dat is wel zo duidelijk voor u, en voor ons.

Werkplaats.
EK Interieurbouw betekent maatwerk. De professionele en nauwkeurige bewerking van de gekozen materialen, voorzien van de gewenste uitstraling. En natuurlijk met de hand vervaardigd. In onze ruime en professionele werkplaats maken wij gebruik van een bijzondere mix van ambachtelijke vaardigheden en moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij elk interieurstuk op een goede prijs/kwaliteit’s wijze produceren, zonder dat we iets afdoen aan de beoogde uitstraling. Zo krijgt u niet alleen een uitmuntend interieur dat voldoet aan de moderne functionaliteitseisen, maar ook nog eens een authentieke uitstraling heeft.

Montage
Wij monteren uw interieur(project) ter plaatse af met onze eigen vakmensen, waarna u kunt genieten van het gerealiseerde resultaat.

Maatwerk.
EK Interieurbouw betekent maatwerk. Daarbij staan mensen en wensen altijd centraal. Wanneer precies duidelijk is wat uw wensen zijn, ontwerpen wij voor u een speciaal op maat gemaakt interieur, dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte.